Juodojo šokolado plytelė karštam šokoladui su vanile 60 %, 200 g

4,50 €
Kiekis

Vanile pagardinta 60% šokolado plytelė, skirta desertams ir kakavos gėrimams ruošti. Gaminant karštą šokoladą, rekomenduojame maišyti su pienu - bus kreminės, švelnios tekstūros, vidutinio intensyvumo. Virtuvėje labiausiai tinka ruošti desertams.

Aprašymas

Sudedamosios dalys: kakavos masė, cukrus, kukurūzų krakmolas, kakavos sviestas, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapioji medžiaga (natūrali vanilė, burbono vanilė).
Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 60%. Sudėtyje yra SOJOS produktų. Sudėtyje gali būti PIENO ir RIEŠUTŲ pėdsakų.

100 g maistinė ir energinė vertė: 2203 kJ/ 527 kcal, baltymų 8 g, angliavandenių 40 g iš kurių cukrūs 35 g, riebalų 35 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23 g, skaidulinių medžiagų 0 g, druska 0,4 g.

Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.

Savybė Reikšmė
Tinka Desertų gamybai
Svoris 0.2 kg

Simon Coll

Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės

Susiję straipsniai