Juodoji dūminė arbata LAPSANG SOUCHONG

1,75 €
Pakuotės dydis
Kiekis

Juodoji arbata džiovinama kiniškos pušies kankorėžių dūmuose, kol įgauna neįprastą aromatą ir labai charakteringą skonį. Priešpiečių, pietų arbata, paprastai patiekiama prie paukštienos, žuvies arba aštrių patiekalų. Tarry Lapsang Souchong dažnai maišoma su kitų rūšių juodąja arbata.

Aprašymas

Sudedamosios dalys: juodoji kiniška arbata.

Rekomenduojame arbatą ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 3g arbatos, užplikykite 200 ml virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min.

Savybė Reikšmė
Arbatos regionas Kinija
Poveikis Tonizuoja
Dominuojantis aromatas Dūmas

Susiję straipsniai

Mūsų gidai

Susipažink iš arčiau