Aprašymas
KAIP NAUDOTI KETAUS ARBATINIUS
Jeigu ketaus arbatinuką naudojate pirmą kartą, sekite šiais žingsniais:
- Pripilkite garuojančio vandens ir išskalaukite arbatinuko vidų.
- Išpilkite vandenį ir pakartokite šį procesą 3-4 kartus.
- Iššluostykite arbatinuko vidų ir išorę su sausa šluoste, kol arbatinukas dar šiltas.
- Prieš užpilant arbatą, išskalaukite arbatinuko vidų karštu vandeniu ir išpilkite jį.
- Įdėkite arbatą į sietelį.
- Į arbatinį pripilkite tiek vandens, kad jis apsemtų sietelyje esančią arbatą, tada uždenkite arbatinį dangteliu.
- Praėjus kelioms minutėms išimkite sietelį. Įpilkite arbatą į puodelį ir mėgaukitės.
DĖMESIO
Niekada nekaitinkite tuščio arbatinuko ir neleiskite vandeniui viduje virti! Arbatinukas gali būti sugadintas.
- Niekada nešveiskite arbatinuko vidaus ir išorės aštriais paviršiais.
- Valykite ir skalaukite arbatinuko vidų švelnia kempine, kai jis atvėsęs. Niekada nenaudokite ploviklių! Šluostykite arbatinuko išorę šluoste, kol arbatinukas dar šiltas.
- Arbatinuke nepalikite vandens ir pilnai išsausinkite po naudojimo.
- Niekada neleiskite druskai ar aliejui paveikti arbatinuko.
Savybė | Reikšmė |
Medžiaga | Porcelianas |
Stilius / Kultūra | Japoniška klasika |
Svoris | 1.915 kg |