Aprašymas
Sudedamosios dalys: pankolis (ne ES), imbiero gabaliukai, kalendra, cinamonas, saldymedžio šaknys, apelsinų žievelės, anyžius, moringa lapai, mėlynieji Clitoria ternatea žiedai, gvazdikėliai, BRAZILINIAI PIRULIAI, kardamonas, juodieji pipirai.
Birios arbatžolės: draugiškas gamtai pasirinkimas. Kad ir kur jas panaudoję išmesite, jos savaime suirs ir taip patręš žemę. Pasirūpinome, kad draugiškos aplinkai būtų ir mūsų pakuotės - jos perdirbamos, todėl kviečiame saugoti gamtą ir pakuotę išmesti į rūšiavimo konteinerius.
Galite pasiruošti keturių skirtingų spalvų arbatos:
- Smaragdiniam puodeliui paruošti: 5 g arbatos užpilkite 200 ml verdančio vandens ir palaikykite 5-10min.
- Mėlynam puodeliui paruošti: 5 g arbatos įdėkite į 200 ml verdančio vandens pavirkite 10-15 min. ar ilgiau. Kuo ilgiau virsite, tuo gėrimas bus aštresnis ir saldesnis.
- Arbata bus žydros spalvos, jei į paruoštą gėrimą įpilsite šiek tiek pieno.
- O jei įlašinsite truputį citrinos sulčių ar įdėsite citrinos riekelę - pamažu nusidažys violetine spalva.
Visos šios spalvos – natūralios, jų gėrimui suteikia mėlynosios balnapupės žiedai, nuo seno rytuose naudojami kaip maistinis dažas.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Kelių regionų |
Dominuojantis aromatas | Prieskoniai |
Skonio pojūtis | Saldus |
Skonio intensyvumas | Intensyvus / Sodrus |
Poveikis | Tonizuoja |
Arbatos tipas | Natūrali |
Arbatos forma | Biri arbata |
Ieškantiems išskirtinumo | Klasikinė pakuotė |
Svoris | 0.08 kg |