Aprašymas
Pai Mu Tan baltoji arbata gaminama iš sidabrinių pumpurelių ir pirmųjų dviejų lapelių nuo kiekvieno krūmo, surinktų ankstyvą pavasarį, kai lapeliai yra švelniausi. Brandinama ši arbata laikui bėgant įgauna sodresnį, kompleksiškesnį skonį.
Presuota arbata - tūkstantmetė tradicija Kinijoje. Lapeliai sudrėkinami karštais garais ir suspaudžiami į pageidaujamą formą. Taip arbatą patogu laikyti, brandinti, ar pasiimti su savimi į kelionę.
Sudedamosios dalys: baltoji pu-erh arbata.
Rekomenduojamas šios arbatos paruošimas: norint paruošti puodelį arbatos, reikia perlaužti ar perskelti diską per pusę. Plikyti ~300 ml, 95 °C vandeniu, 3-5 min., arbatlapius nukošti. Galima plikyti keletą kartų.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Kinija |
Dominuojantis aromatas | Medžių vaisiai |
Skonio pojūtis | Saldus |
Skonio intensyvumas | Švelnus / Lengvas |
Poveikis | Tonizuoja |
Arbatos tipas | Natūrali |
Arbatos forma | Presuota arbata |