Aprašymas
Sudedamosios dalys: baltoji arbata (30 %), žalioji arbata, pabarstukai (cukrus, ryžių miltai, aliejus (rapsų, pilnai hidrintas rapsų), bulvių krakmolas, kvapioji medžiaga), mangų gabalėliai (mangai, cukrus, stabilizatorius E509, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330), kinrožės, mangų granulės (gliukozės sirupas, mangų tyrė, tirštiklis E401), braškių gabalėliai, raudonieji serbentai, kvapioji medžiaga, kvepenės žiedai, rožių žiedlapiai, jazminaičių žiedai.inrožės žiedai.
Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 80°C | 2-3 min.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Kelių regionų |
Dominuojantis aromatas | Tropiniai vaisiai |
Skonio pojūtis | Saldus |
Skonio intensyvumas | Gaivus |
Poveikis | Tonizuoja |
Arbatos tipas | Aromatinė |
Arbatos forma | Biri arbata |