Aprašymas
Fermentuoti raibsteglio spygliukai suteikia gėrimui riešuto natų ir natūralaus saldumo, o žalieji - švelnumo ir gaivos. Derinį pagyvina citrusų žievelės. Raudonoji arbata KALAHARI švelni tiems, kurių gomurys jautrus, o skonio pojūtis tik formuojasi. Gaivi nusidūkusiems šėliojimuose, pavargusiems darbe ar sporto klube. Natūraliai salstelėjusi - besilaikantiems dietos.
Geriant birią arbatą ritualo džiugesį gali slopinti kimbančių, šlapių arbatžolių iškrapštymas iš tinklelio, puodelio ar arbatinuko. O ir norint pasimėgauti kokybiška biria arbata dažnai reikia skirti tam kiek daugiau laiko bei dėmesio. Biri arbata šilkinėse piramidėse – kokybiška, nesmulkinta ir puikiai atpažįstama jūsų skonių receptorių. Tokia pati, kaip arbatos parduotuvėje. Patogus pasirinkimas pasiimti kokybišką arbatos puodelį važiuojant automobiliu, vaikščiojant parko takais, laukiant autobuso stotelėje ar įdėti vaikams į mokyklą.
Sudedamosios dalys: fermentuotas ir nefermentuotas siauralapis raibsteglis (rooibos, kilmė: PAR, 98%), apelsino žievelės, citrinžolė, dedešvos žiedai, apelsino kvapioji medžiaga.
Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 450 ml | 1 piramidė | 95°C | 5-8 min.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Pietų Afrika |
Dominuojantis aromatas | Citrusiniai vaisiai |
Skonio pojūtis | Saldus |
Skonio intensyvumas | Švelnus / Lengvas |
Poveikis | Netonizuoja |
Arbatos tipas | Aromatinė |
Arbatos forma | Biri arbata patogiai |
Svoris | 0.1 kg |