Juodoji NEPALO arbata HIMALAYAN HANDROLLED

7,25 €
Pakuotės dydis
Kiekis

Unikali arbata, kurio paruošimo metu naudojamas tik rankų darbas. Jos tėvynė - Jasbirey, Nepalas. Skinami trys jauniausi vasarinio derliaus lapeliai. Išdžiovinti ir fermentuoti lapeliai šviesūs, arbatoje daug švelnių baltų pumpurėlių; pilno lapo arbata, susukta rankomis. Paruošto gėrimo aromatas saldus, švelnus: džiovintų slyvų ir šokolado užuomina; skonyje atpažįstamos juodojo šokolado ir vaisių natos, šiek tiek sutraukia gomurį. Skonis išlieka ilgam.

Aprašymas

Sudedamosios dalys: juodoji Nepalo arbata.

 

Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 95°C | 3-5 min.

Savybė Reikšmė
Arbatos regionas Nepalas
Poveikis Tonizuoja
Dominuojantis aromatas Medžių vaisiai
Skonio pojūtis Saldus
Arbatos tipas Natūrali
Arbatos forma Biri arbata
Skonio intensyvumas Švelnus / Lengvas

juodoji Nepalo arbata


Šaltiniai

Ieškantiems išskirtinių dalykų ir vertinantiems natūralų, gyvą arbatos skonį – išskyrėme „Šaltinių“ liniją. „Šaltinių“ arbatas mes perkame tiesiai iš arbatos sodų ir žmonių, ją auginančių: jos šviežios, atskleidžia grynos arbatos skonių ir kvapų įvairovę, yra tradicinės savo regionui.

Su jais atsirinkome „Šaltinių“ arbatas: natūralias ir autentiškas. „Šaltinių“ arbatos skirtos Jums: reikliems kokybei ir norintiems pažinti pačias arbatos ištakas. Esame išgėrę ne vieną puodelį arbatos išgėrę kartu su arbatos meistrais tikrai žinome, kiek darbo ir meilės sudėta į šiuos kvapnius lapelius.

Arbatos gimtinė – Rytų kraštai. Apie žmogų, sklidiną ramybės ir išminties, Rytuose sakoma: „arbata jame“. Keliaudami mes ieškome arbatos sodų ir būtent tokių – arbatos sklidinų – žmonių.

Kitos šio gamintojo prekės

Susiję straipsniai

Mūsų gidai

Susipažink iš arčiau

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą