Juodoji dūminė arbata LAPSANG SOUCHONG

1,75 €
Pakuotės dydis
Kiekis

Juodoji arbata džiovinama kiniškos pušies kankorėžių dūmuose, kol įgauna neįprastą aromatą ir labai charakteringą skonį. Priešpiečių, pietų arbata, paprastai patiekiama prie paukštienos, žuvies arba aštrių patiekalų. Tarry Lapsang Souchong dažnai maišoma su kitų rūšių juodąja arbata.

Aprašymas

Sudedamosios dalys: juodoji arbata.

 

Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 95°C | 3-5 min.

Savybė Reikšmė
Arbatos regionas Kinija
Dominuojantis aromatas Ugnis / Dūmas
Skonio pojūtis Saldus
Skonio intensyvumas Intensyvus / Sodrus
Poveikis Tonizuoja
Arbatos tipas Natūrali
Arbatos forma Biri arbata

Susiję straipsniai

Mūsų gidai

Susipažink iš arčiau

1 atsiliepimų

5 / 5