Juodoji NEPALO arbata AUKSINIS MEDUS

7,25 €
Pakuotės dydis
Kiekis

Ši arbata renkama Nepale pasibaigus vasarai, lietingojo sezono metu. Dėl didelės kritulių gausos pasikeičia dirvos struktūra, todėl – ir lapelių skonis. Pasitelkus išmonę ir teisingai apdirbus lapelius, arbatoje išryškėja laukinio medaus skonis. Ši arbata – ilgai oksiduota, natūraliai kelias valandas padžiovinta ir pakepinta ant ugnies. Dideli lapai puodelyje sukuria kompleksišką gėrimą, kuriame dominuoja laukinio medaus natos.

Aprašymas

Sudedamosios dalys: juodoji Nepalo arbata.

 

Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 95°C | 2-4 min.

Savybė Reikšmė
Arbatos regionas Nepalas
Dominuojantis aromatas Saldus
Skonio pojūtis Saldus
Skonio intensyvumas Intensyvus / Sodrus
Poveikis Tonizuoja
Arbatos tipas Natūrali
Arbatos forma Biri arbata
Ieškantiems išskirtinumo ŠALTINIŲ arbata

Šaltiniai

Ieškantiems išskirtinių dalykų ir vertinantiems natūralų, gyvą arbatos skonį – išskyrėme „Šaltinių“ liniją. „Šaltinių“ arbatas mes perkame tiesiai iš arbatos sodų ir žmonių, ją auginančių: jos šviežios, atskleidžia grynos arbatos skonių ir kvapų įvairovę, yra tradicinės savo regionui.

Su jais atsirinkome „Šaltinių“ arbatas: natūralias ir autentiškas. „Šaltinių“ arbatos skirtos Jums: reikliems kokybei ir norintiems pažinti pačias arbatos ištakas. Esame išgėrę ne vieną puodelį arbatos išgėrę kartu su arbatos meistrais tikrai žinome, kiek darbo ir meilės sudėta į šiuos kvapnius lapelius.

Arbatos gimtinė – Rytų kraštai. Apie žmogų, sklidiną ramybės ir išminties, Rytuose sakoma: „arbata jame“. Keliaudami mes ieškome arbatos sodų ir būtent tokių – arbatos sklidinų – žmonių.

Kitos šio gamintojo prekės

Susiję straipsniai

Mūsų gidai

Susipažink iš arčiau

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą