Aprašymas
Sudedamosios dalys: juodojųjų arbatų mišinys, cukrinės snaigės (cukrus, ryžių miltai, aliejus (rapsų, pilnai hidrintas rapsų), bulvių krakmolas, kvapioji medžiaga), cinamonai, kalendros grūdeliai, kardamonai, apelsinų gabalėliai, gvazdikėliai, raudonieji pipirai (braziliški PIRULIAI), natūrali kvapioji medžiaga. SUDĖTYJE GALI BŪTI RIEŠUTŲ PĖDSAKŲ.
Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml / 3 g / 95°C / 3-5 min
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Kelių regionų |
Dominuojantis aromatas | Prieskoniai |
Skonio pojūtis | Saldus |
Skonio intensyvumas | Intensyvus / Sodrus |
Poveikis | Tonizuoja |
Arbatos tipas | Aromatinė |
Arbatos forma | Biri arbata |