PU-ERH arbatos lizdas, 250 g

8,66 €
Kiekis

Šis pueras yra vienos iš tradicinių formų. Jis tamsus ir sodrus, bet tuo pačiu kremiškas, jo skonis užplikius yra nekartus ir pasižymi rudens lapų, žemės, miško paklotės aromatais.

Aprašymas

Sudedamosios dalys: pu-erh arbata.

 

Rekomenduojamas šios arbatos paruošimas: norint paruošti puodelį arbatos, reikia peiliu atskelti maždaug pusės arbatinio šaukštelio dydžio gabalėlį, panašiai kaip skaldant parmezano sūrį. Atskeltą gabalėlį arbatos įdėkite į pašildytą puodelį, užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min. Galima plikyti keletą kartų. Shou pu-erh arbata nebijo verdančio vandens bei ilgesnio plikymo. Net jei paliksite arbatlapius puodelyje, arbatos skonis tiesiog taps intensyvesnis, kremiškesnis, bet ne kartesnis.

Savybė Reikšmė
Arbatos regionas Kinija
Dominuojantis aromatas Mediena / Žemė
Skonio pojūtis Saldus
Skonio intensyvumas Švelnus / Lengvas
Poveikis Tonizuoja
Arbatos tipas Natūrali
Arbatos forma Presuota arbata

Mūsų gidai

Susipažink iš arčiau

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą