Putojanti arbata JUBILIEJINĖ, 330ml

3,95 €
Taikomas depozito mokestis: 0,10 €
Kiekis

Ryškaus, ilgai išliekančio skonio, chai (prieskoninės arbatos) pagrindu sukurta putojanti arbata. Prieskonių, sodrios juodosios arbatos, kombuchos rūgštelėjimo ir umami derinys.

 

Puikiai dera su grilio patiekalais: kepsniais, dūmo skonio užkandžiais, ryškiais vytintais sūriais ir mėsos užkandukais.

Aprašymas

Mūsų putojanti arbata pagaminta remiantis gaivališka kombucha kultūra, naudojant ugnį, šaltinio vandenį bei svarbiausią ingredientą – arbatos soduose kruopščiai atrinktą rūšinę arbatą. Nealkoholinis gėrimas puikus pasirinkimas draugų susibūrimuose, prie pietų ar vakarienės stalo ar net išskirtinių švenčių metu ieškant nealkoholinių gėrimų alternatyvos.

 

Gamybos metu vyksta natūralus fermentacijos procesas, naudojami tik natūralūs ingredientai – be dažiklių ir skonio stipriklių. Todėl tai - natūralūs burbuliukai: sveikesnė alternatyva įvairiems gazuotiems gėrimams ir limonadams. Visgi gėrimas yra gazuotas ir tai nurodyta ant butelio.

 

Putojančios arbatos gamybai naudojama rūšinė arbata. Sudedamoji JUBILIEJINĖS arbatos dalis – kombucha kultūra, kurios pagrindą sudaro gerosios bakterijas, mielės bei svarbiausias ingredientas – Pu erh arbata. Kombuchos dalis sudėtyje yra gerokai mažesnė nei įprastuose kombuchos gėrimuose. Putojanti arbata yra arbata, paruošta gerti ir fermentuoja kombuchos pagrindu. Tai nėra įprastas kombuchos gėrimas su sultimis ar priedais.

 

Galima mėgautis kada tik norisi bet kokio amžiaus žmonėms. Gėrimo 100 ml turi viso labo 11 kcal, 0 riebalų, itin mažai angliavandenių, beveik neturi baltymų ir druskos. Putojanti arbata nėra saldi, ji neturi ir kombuchos rūgštumo ar „sunkumo“.

 


 

Skaniausia atvėsinta iki 10 - 12 °C temperatūros. Atidarius laikyti šaltai, suvartoti per 3 dienas. Galimos natūralios nuosėdos.

 

Sudedamosios dalys: „Skonis ir kvapas“ arbata (vanduo, cinamonas, imbieras, kardamonas, gvazdikėliai, pipirai), gyva kombucha kultūra, cukrus. Maistinė vertė (100 ml) – 11kcal/46 kJ: riebalų 0 g (iš jų sočiųjų 0 g), angliavandenių 1,74 g (iš jų cukrų 1,7 g), baltymų 0.1 g, druskos <0.03g.

 

Laikyti nuo +2 °C iki +20 °C.  Alkoholio iki 0,5% tūrio.

 

Savybė Reikšmė
Arbatos regionas Kelių regionų
Dominuojantis aromatas Prieskoniai
Skonio pojūtis Saldus
Skonio intensyvumas Intensyvus / Sodrus
Poveikis Netonizuoja
Arbatos tipas Natūrali
Arbatos forma Putojanti
Svoris 0.577 kg

Susiję straipsniai

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą