Putojančios arbatos gamybai naudojama rūšinė arbata. Sudedamoji JUBILIEJINĖS arbatos dalis – kombucha kultūra, kurios pagrindą sudaro gerosios bakterijas, mielės bei svarbiausias ingredientas – Pu erh arbata. Kombuchos dalis sudėtyje yra gerokai mažesnė nei įprastuose kombuchos gėrimuose. Putojanti arbata yra arbata, paruošta gerti ir fermentuoja kombuchos pagrindu. Tai nėra įprastas kombuchos gėrimas su sultimis ar priedais.
Galima mėgautis kada tik norisi bet kokio amžiaus žmonėms. Gėrimo 100 ml turi viso labo 11 kcal, 0 riebalų, itin mažai angliavandenių, beveik neturi baltymų ir druskos. Putojanti arbata nėra saldi, ji neturi ir kombuchos rūgštumo ar „sunkumo“.
Skaniausia atvėsinta iki 10 - 12 °C temperatūros. Atidarius laikyti šaltai, suvartoti per 3 dienas. Galimos natūralios nuosėdos.
Laikyti nuo +2 °C iki +20 °C. Alkoholio iki 0,5% tūrio.
Sudedamosios dalys: „Skonis ir kvapas“ arbata (vanduo, cinamonas, imbieras, kardamonas, gvazdikėliai, pipirai), gyva kombucha kultūra, cukrus. Maistinė vertė (100 ml) – 11kcal/46 kJ: riebalų 0 g (iš jų sočiųjų 0 g), angliavandenių 1,74 g (iš jų cukrų 1,7 g), baltymų 0.1 g, druskos <0.03g.
Arbatos regionas | Kelių regionų |
Dominuojantis aromatas | Prieskoniai |
Skonio pojūtis | Saldus |
Skonio intensyvumas | Intensyvus / Sodrus |
Poveikis | Netonizuoja |
Arbatos tipas | Natūrali |
Arbatos forma | Putojanti |
Svoris | 1.41 kg |