Putojanti arbata "Obelų slėnis" pagaminta naudojant kruopščiai atrinktą rūšinę arbatą, prisirpusius vaisius ir pievų žoleles. Puikiai dera su lengvais, vasariškais užkandžiais ir desertais: vaisiais, trapučiais, užkandžių vėrinukais. Baltoji arbata tiek skaidraus skonio, kad patiks net ir mažiems vaikams. Kombuchos dalis sudėtyje yra gerokai mažesnė nei įprastuose kombuchos gėrimuose. Putojanti arbata yra arbata, paruošta gerti ir fermentuoja kombuchos pagrindu. Tai nėra įprastas kombuchos gėrimas su sultimis ar priedais.
Galima mėgautis kada tik norisi bet kokio amžiaus žmonėms. Gėrimo 100 ml turi viso labo 11 kcal, 0 riebalų, itin mažai angliavandenių, beveik neturi baltymų ir druskos. Putojanti arbata nėra saldi, ji neturi ir kombuchos rūgštumo ar „sunkumo“.
Skaniausia atvėsinta iki 10 - 12 °C temperatūros. Atidarius laikyti šaltai, suvartoti per 3 dienas. Galimos natūralios nuosėdos.
Laikyti nuo +2 °C iki +20 °C. Alkoholio iki 0,5% tūrio.
Sudedamosios dalys: „Skonis ir kvapas“ arbata (vanduo, žalioji arbata, obuolių, gabaliukai, baltoji arbata, ananasų gabaliukai, ramunėlės, papajų, braškių gabaliukai, liepžiedžiai, persikų, morkų gabaliukai, džiovintos vynuogės, mangų, marakujų granulės, kvapioji medžiaga), gyva kombucha kultūra, cukrus. Maistinė vertė (100 ml) – 16kcal/67kJ: riebalų 0 g (iš jų sočiųjų 0 g), angliavandenių 2,6 g (iš jų cukrų 2,5 g), baltymų 0.1 g, druskos <0.03g.
Arbatos regionas | Kelių regionų |
Dominuojantis aromatas | Medžių vaisiai |
Skonio pojūtis | Saldus |
Skonio intensyvumas | Gaivus |
Poveikis | Netonizuoja |
Arbatos tipas | Natūrali |
Arbatos forma | Putojanti |
Svoris | 0.577 kg |