Aprašymas
Sudedamosios dalys: žalioji japoniška arbata.
Gyokuro, kaip ir dauguma kitų japoniškų arbatų, yra įnoringa arbata: užplikius per karštu vandeniu ar palaikius per ilgai, arbata apkarsta, neatskleidžia savo visos skonių paletės.
Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 150 ml | 5 g | 50-60°C | 1-2 min.
Taip pat šią arbatą galima plikyti kelis sykius - pirmąjį sykį užpilti virintu, iki 50-60° C atvėsintu vandeniu ir po 1-2 min. išpilstyti į puodelius. Pakartokite užpylimą iki 5 kartų, kiekvieną sykį palaikydami kiek trumpiau ir plikydami vis karštesniu vandeniu.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Japonija |
Poveikis | Tonizuoja |
Dominuojantis aromatas | Augalinis / Žolė |
Skonio pojūtis | Umami |
Arbatos tipas | Natūrali |
Arbatos forma | Biri arbata |
Skonio intensyvumas | Švelnus / Lengvas |
Ieškantiems išskirtinių dalykų ir vertinantiems natūralų, gyvą arbatos skonį – išskyrėme „Šaltinių“ liniją. „Šaltinių“ arbatas mes perkame tiesiai iš arbatos sodų ir žmonių, ją auginančių: jos šviežios, atskleidžia grynos arbatos skonių ir kvapų įvairovę, yra tradicinės savo regionui.
Su jais atsirinkome „Šaltinių“ arbatas: natūralias ir autentiškas. „Šaltinių“ arbatos skirtos Jums: reikliems kokybei ir norintiems pažinti pačias arbatos ištakas. Esame išgėrę ne vieną puodelį arbatos išgėrę kartu su arbatos meistrais tikrai žinome, kiek darbo ir meilės sudėta į šiuos kvapnius lapelius.
Arbatos gimtinė – Rytų kraštai. Apie žmogų, sklidiną ramybės ir išminties, Rytuose sakoma: „arbata jame“. Keliaudami mes ieškome arbatos sodų ir būtent tokių – arbatos sklidinų – žmonių.
Kitos šio gamintojo prekės