Jeigu norisi „kažko vasariško“, pasigaminkite putojantį vaisinį brizą
Kai atsigaivinimui norite ne stiklinės vandens, o kažko „vasariško” ir gaivaus, pasigaminkite šaltą vaisinę arbatą su burbuliukais. Vis...
Skaityti daugiauŠaltos arbatos receptas: ulongas su laimu ir rozmarinu
Šaltos ulongo arbatos receptas sužavės tuos, kurie mėgsta lengvus ir subtilius skonius – nustebins vos juntama rūgštelė ir gaiva. Gali būti ...
Skaityti daugiauAlfas Ivanauskas x Skonis ir kvapas: uogiška želė
Putojanti arbata pagaminta remiantis gaivališka kombucha kultūra, naudojant ugnį, šaltinio vandenį bei svarbiausią ingredientą – arbatos sod...
Skaityti daugiauAlfas Ivanauskas x Skonis ir kvapas: gervuogių ir levandų limonadas
Putojanti arbata pagaminta remiantis gaivališka kombucha kultūra, naudojant ugnį, šaltinio vandenį bei svarbiausią ingredientą – arbatos sod...
Skaityti daugiauAlfas Ivanauskas x Skonis ir kvapas: Citrusinis ananasų kokteilis
Putojanti arbata pagaminta remiantis gaivališka kombucha kultūra, naudojant ugnį, šaltinio vandenį bei svarbiausią ingredientą – arbatos sod...
Skaityti daugiauLengvas šaltas arbatos gėrimas: žalioji arbata su braškėmis
Kai karštomis vasaros dienomis ypatingai norisi gaivos, o saldūs gazuoti gėrimai nemalšina troškulio – pasiruoškime šaltą arbatos gėrimą. Gė...
Skaityti daugiauLengvas šaltas gėrimas: citrusinė matcha
Japoniška žalioji arbata matcha – patraukli savo sudėtimi, nauda organizmui, o taip pat ir plačia skonių palete. Paruošto matcha arbatos gėr...
Skaityti daugiauNetikėčiausi arbatos receptai
Nors lietuviai arbatą dažniausiai ruošia visai paprastai – tiesiog užpliko mėgstamas arbatžoles vandeniu, pasaulyje įsigalėjusi aibė skirtin...
Skaityti daugiauRooibos - universaliai skani arbata
Vasara dalindama šilumą skatina gerti daugiau skysčių... Ieškantiems sveikiau, bet ir saldumą mėgstantiems, rooibos arbata taps nepakeičiamu...
Skaityti daugiauArbata vasarą - šaltos arbatos kokteiliai
Mūsų arbatos – visiems sezonams: siūlome keletą šaltų arbatų receptų karštai vasaros dienai. Pasigaminti savo bare šaltos arbatos – labai ...
Skaityti daugiau