Šaltos arbatos receptas: ulongas su laimu ir rozmarinu

Šaltos arbatos receptas: ulongas su laimu ir rozmarinu

Šaltos ulongo arbatos receptas sužavės tuos, kurie mėgsta lengvus ir subtilius skonius – nustebins vos juntama rūgštelė ir gaiva. Gali būti puiki alternatyva saldiems alkoholiniams kokteiliams.

Paruošti 1l šaltos ulongo arbatos su laimu ir rozmarinu jums reikės:

Paruošimo eiga: pasirinktame arbatos inde 3-4 vnt. „Ulongas nr.8” arbatos užplikykite 95°C vandeniu ir palaikykite ~10 min. Kai gėrimas atvės, įdėkite ledukų, 3 rozmarino šakeles ir laimo griežinėlius. Palaikykite šaldytuve bent 2 val., į atvėsintą gėrimą įspauskite šiek tiek laimo sulčių. Paruoštą arbatą įpilkite į stiklinę, įdėkite ledukų ir papuoškite laimu.

Skanaus!

Komentarai

Pasidalinti komentaru