Alfas Ivanauskas x Skonis ir kvapas: uogiška želė

Alfas Ivanauskas x Skonis ir kvapas: uogiška želė

Putojanti arbata pagaminta remiantis gaivališka kombucha kultūra, naudojant ugnį, šaltinio vandenį bei svarbiausią ingredientą – arbatos soduose kruopščiai atrinktą rūšinę arbatą.

Putojanti arbata gali būti puikiu nealkoholinių kokteilių pagrindu, o vartojantiems atskirai – puikus pasirinkimas draugų susibūrimuose, prie pietų ar vakarienės stalo ar net išskirtinių švenčių metu ieškant nealkoholinių gėrimų alternatyvos.

Uogiška želė | Gaminimo laikas: 3 val. | 4 asm.

Gėrimo paruošimui Jums reikės:

Paruošimo eiga: pakaitinkite 150 ml putojančios arbatos „Jubiliejinė“. Suberkite į arbatą želė miltelius, citrinos žievelę, maišykite ir kaitinkite, kol želė ištirps. Supilkite likusią putojančią arbatą „Jubiliejinė“ ir išmaišykite. Į indelius dėkite uogas ir supilstykite paruoštą želė. Palikite sustingti.

Skanaus!

Komentarai

Pasidalinti komentaru