Aprašymas
Prieskoninė arbata MASALA (50 g) – kitokia indiška arbata - čajus, toks, kokį jį geria Kalkutos ar Mumbajaus gatvėse. Cinamono, imbiero, kardamono, gvazdikėlių ir pipirų mišinys, paruoštas remiantis Ajurveda - senąja Indijos išmintimi. Nuostabiai kvapnus, rausvas, tirštas, su pienu paruoštas tradicinis rytiečių gėrimas. Dažnai saldinamas medumi.
Žalioji arbata JAPAN GENMAICHA (50 g) – genmaicha (ryžių arbata) yra puikus įvadas į žaliųjų arbatų pasaulį - švelni, neapkarstanti, o kepinti ryžių grūdeliai suteikia ypatingą riešutinį prieskonį. Japoniška žalioji arbata, kilusi iš regionų, žaliuojančių ryžių laukais. Ryžiais ūkininkai gardindavo arbatą, tikėdami, kad ši suteiks daugiau jėgų.
Juodoji arbata GOLDEN MAO FENG (50 g) – tamsios gintaro spalvos, švelnaus skonio, saldaus poskonio juodoji kiniška arbata. Labai kvapni. Neturi stiprioms juodoms arbatoms būdingo kartumo. Ieškantiems subtilių skonio niuansų, geriantiems arbatą be pieno.
Raudonoji rooibos arbata KALAHARI (50 g) – rooibos arbata su citrusinių vaisių prieskoniu. Rooibos – smulkūs Pietų Afrikoje augančio krūmo lapeliai, iš kurių daroma švelni, natūraliai salstelėjusi, sodrios raudono gintaro spalvos arbata be kofeino.
Savybė | Reikšmė |
Ieškantiems išskirtinumo | Arbatos rinkiniai |
Ieškantiems derinių | Arbatos rinkiniai |
Svoris | 0.2 kg |