Apelsinų likerio skonio malta kava GRAND MARNIER KAVOS NAMAI, 125g

4,99 €
Kiekis

Truputis prabangos, truputis gaivos, lašas nutrūktgalviškos laisvės garsiajame Grand Marnier aromate kavos puodelį  paverčia neužmirštamu. Mėgaukitės lėtai, leiskite kavai atvėsti, įgerdami nuotykio aromatą. Tradicinio apelsinų likerio skonio kava sužadins fantaziją ir kūrybiškumą: gaivus citrusų žaismas, intriguojančiai persipinantis su likerio saldumu.

Aprašymas

Kavos kvapas greitai pasklinda ore, jai aromatizuoti tereikia vos lašelio subtilaus aromato. Pačios kavos nevalgome ir tirščių geriau neišmesti – jie puikiai tiks kompostui ir augalų tręšimui. Dalį vertingųjų medžiagų taip sugrąžinsite gamtai. Pakuotėje maždaug 12-15 kavos puodelių. Paruoštas puodelis tikrai bus nebrangus, o energijos, įspūdžių ir emocijų suteiks tiek, lyg smagi iškyla mielame restoranėlyje. Žaismingo dizaino pakuotė atrodo kaip maža dovanėlė. Derinių su gėrimais, saldumynais ar indais solidžiai dovanai – begalės. Tiems, kam rūpi: pakuotė perdirbama, išgertos kavos tirščiai – puiki trąša.

 

Pasirinkdami KAVOS NAMŲ kavą, būsite tikri, kad jos pupelės gaunamos iš natūraliai auginamų, genetiškai nepakeistų kavamedžių. Kava atitinka visus ES reikalavimus ir yra sertifikuota, patvirtinant aukščiausią šio produkto kokybę.

 

Šios linijos kavos geriausiai atsiskleis ruošiant trimis būdais – plikant puodelyje, filtriniu aparatu arba prancūzišku kavinuku.

 

Jei plikote kavą puodelyje:

  • truputį pašildykite indą
  • užvirinę vandenį duokit jam 1-2 minutes nurimti. Kavai plikyti labiausiai tinka 92- 96°C temperatūros vanduo.
  • Pildami vandenį ant maltos kavos stebėkite, šaukšteliu švelniai pamaišykite ir pilkite toliau. Kavos aromatas pasklis ore.
  • Kavai ir vandeniui reikia laiko Jūsų gėrimui sukurti. Duokite jam bent 5 min. Po to kavos tirščius reikėtų nukošti.

Savybė Reikšmė
Dominuojantis aromatas Citrusiniai vaisiai
Skonio pojūtis Saldus
Skrudinimo lygis Vidutinis
Pupelių tipas Mišinys
Skonio intensyvumas Švelnus / Lengvas
Svoris 0.125 kg

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą