0
prekių
Pirkti
Rinkinys ARBATA - NAUJASIS VYNAS

Arbata – naujasis vynas: spalvų, technologijų, aromatų ir skonių įvairove arbatos pasaulis toks pat įdomus, kaip ir vyno. Arbatos istorija, tradicijos ir kultūra tiek pat gilūs. Šis rinkinys puikiai tai įprasmina!

42.90€

free shipping logo  Atsiimkite nemokamai SKONIO IR KVAPO parduotuvėje per 0-2 d.d
  Pristatymas per 1-2 darbo dienas
Daugiau

Arbatos mišinys +H2O IŠŠŪKIS: afrikietiškojo raibsteglio fermentuotų ir nefermentuotų arbatų mišinys, praturtintas žiedais ir citrusiniais vaisiais;

Arbatos mišinys +H2O ĮKVĖPIMAS: stambialapių, birių baltosios ir žaliosios arbatų mišinys, pagardintas žiedlapiais ir vaisių gabalėliais;

Arbatos mišinys +H2O ATSISIEJIMAS: pievų žolelių, liepžiedžių, birios stambialapės baltosios arbatos mišinys, pagardintas uogomis ir vaisiais;

Stiklinis grafinas (1000 ml)  su specialiu odiniu laikikliu;

Dvi rankų darbo taurės su dviguba sienele, puikiai išlaikančios tiek karšto, tiek šalto gėrimo temperatūrą;

  • taurės aukštis: 23 cm
  • talpa: 400 ml

Dovanų maišelis

 

Vieną ATSISIEJIMO šilkinę arbatos „piramidę“ užpilkite 500-600 ml iki 80°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min. Verdantis vanduo iškreipia baltosios arbatos skonį, geriau luktelkite kelias minutes, kol vanduo pravės. Skanaus!

 

Vieną IŠŠŪKIO šilkinę „piramidę“ užpilkite 500-600 ml virintu, 95°C vandeniu, palaikykite 5- 8 min. Jei ruošiate šaltą gėrimą, arbatą paruoškite stipresnę: palaikykite apie 10 min, leiskite atvėsti ir pateikite su ledu ir/ar citrina. Skanaus!

 

Vieną šilkinę ĮKVĖPIMO „piramidę“ užpilkite 500-600 ml virintu, iki 80°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min. Verdantis vanduo iškreipia baltosios arbatos skonį, o žalioji arbata apkarsta – luktelkite kelias minutes, kol vanduo pravės. Skanaus!

 


*Jei arbatą plikote dekanteryje, rekomenduojame prieš pilant vandenį įdėti ilgą metalinį šaukštą – išvengsite „temperatūrinio šoko“.

Baltoji arbata ATSISIEJIMAS geriausiai derės su lengvu, švelnaus skonio maistu, nes pati arbata yra labai subtilaus, švelnaus skonio. Žalėsių salotos su gaiviu užpilu ar garuose virta lengvai prieskoninga žuvis paryškins baltosios arbatos skonines natas. Desertui –gaivus ir lengvas pyragaitis. Jei norisi tik gabalėlio saldumyno, rinkitės pienišką arba baltąjį šokoladą, ar prieskoninį sausainėlį. Vaisių salotų derinti su baltąja arbata nerekomenduojame, nes vaisių saldumas užgoš vos juntamą baltosios arbatos salstelėjimą. Sunkus, ryškaus skonio maistas nedera su baltąja arbata: skonio receptoriai „atbunka“ nuo „atominio“ maisto, – jums atrodys, kad maistą užgeriate virintu vandeniu.


IŠŠŪKYJE susipina šiltos medaus, karamėlės, medžio, bei gaivios gėlių ir citrusų natos. Gerkite šią arbatą valgydami  vaisių salotas. Sotesniems pietums paruoškite vištienos kepsnį ir arbata palydėdami kąsnį pajuskite išryškėjančias netikėtas skonio natas. Elegantiško vakaro stalui ši arbata puikiai tiks prie sūrių rinkinio. Arbata derės ir su įvairiais saldumynais, ypač grietinėlės desertais. Raudonoji- afrikietiškojo raibsteglio arbata IŠŠŪKIS- labai išraiškingo skonio. Išmėgindami ją su įvairiu maistu, atrasitkite idealiausią savo derinį. 


 

Baltosios ir žaliosios arbatos derinys ĮKVĖPIMAS geriausiai derės su lengvu, švelnaus skonio bei neriebiu maistu. Žalėsių salotos su gaiviu užpilu ar garuose virta lengvai prieskoninga žuvis paryškins arbatos skonines natas. Pilno grūdo duona puikiai papildys šio arbatos mišinio salsvumą. Arbata derės su lengvu pusryčių sumuštiniu, priešpiečių užkandžiu. Šią arbatą taip pat derinkite su salsvu popietės desertu. Tai gali būti gaivus pyragaitis su vaisiais, prieskoninis sausainis ar ryžių traškutis. Pieniškas arba baltasis šokoladas taip pat dera su ĮKVĖPIMU.

0 Atsiliepimų

Palik atsiliepimą

Jūsų įvertinimas
Prisijungti
Dėkojame už įvertinimą! Atsiliepimas laukia parduotuvės savininko patvirtinimo.

Panašios prekės

N
Be UAB "Skonis ir kvapas" sutikimo draudžiama kopijuoti ir platinti svetainėje esančią informaciją.
© 2008-2017 UAB "Skonis ir kvapas"