Aprašymas
Sudedamosios dalys: kakavos masė, saldiklis (maltitolis), kakavos sviestas, mažesnio riebumo kakavos milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga. Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 75%. Sudėtyje gali būti PIENO ir RIEŠUTŲ pėdsakų.
100 g maistinė ir energinė vertė: 2174 kJ/ 526 kcal, baltymų 9 g, angliavandenių 34 g iš kurių cukrūs 1 g, riebalų 42 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 27 g, druskos (Na) 0,02 g.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12 - 20°C temperatūroje.
Savybė | Reikšmė |
Tinka | Išskirtinių skonių ieškantiems |
Svoris | 0.025 kg |
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės
Kitos šio gamintojo prekės