Aprašymas
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkūręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: nuo kruopštaus rūšinių pupelių atsirinkimo iki receptūrų kūrimo, šokolado liejimo ir skoningo įpakavimo.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
Savybė | Reikšmė |
Tinka | Išskirtinių skonių ieškantiems |
Svoris | 0.085 kg |
kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, mažesnio riebumo kakavos milteliai, liofilizuoti apelsinai (3%), emulsiklis (SOJŲ lecitinas), natūrali kvapioji medžiaga (vanilė). Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 70%. Sudėtyje gali būti PIENO ir RIEŠUTŲ pėdsakų. Be gliuteno.
100 g maistinė ir energinė vertė: 2298 kJ/ 554 kcal, baltymų 9,4 g, angliavandenių 36 g iš kurių cukrūs 29 g, riebalų 39 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 24 g, druska 0,05 g
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės
Kitos šio gamintojo prekės