Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkūręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: nuo kruopštaus rūšinių pupelių atsirinkimo iki receptūrų kūrimo, šokolado liejimo ir skoningo įpakavimo.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
kakavos masė, cukrus , kakavos sviestas, kakavos milteliai, emulsiklis (sojų lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilė). Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 50%. Sudėtyje gali būti pieno ir riešutų pėdsakų.
100 g maistinė ir energetinė vertė: 2521 kJ/ 596 kcal, baltymų 12 g, angliavandenių 22 g iš kurių cukrūs 16 g, riebalų 51 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 33 g, druska 0,02 g.
Tinka | Dovanoms |
Svoris | 0.2 kg |

Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės
Kitos šio gamintojo prekės