Aprašymas
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, kukurūzų krakmolas, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), cinamonas, kvapioji medžiaga (cinamonas). Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 45%. Sudėtyje yra SOJOS. Gali būti PIENO ir RIEŠUTŲ pėdsakų.
100 g maistinė ir energinė vertė: 2190 kJ/ 525 kcal, baltymų 6 g, angliavandenių 52 g iš kurių 48 g cukrūs, riebalų 31 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20 g, skaidulinių medžiagų 0 g, druskos (Na) 0,02 g.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
Savybė | Reikšmė |
Tinka | Desertų gamybai |
Svoris | 0.2 kg |
cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis (sojų lecitinas), cinamonas, kvapioji medžiaga (cinamonas). Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 45%. Sudėtyje yra sojos. Gali būti pieno ir riešutų pėdsakų.
100 g maistinė ir energetinė vertė: 2208 kJ/ 528 kcal, baltymų 6 g, angliavandenių 62 g iš kurių 0 g cukrūs, riebalų 28 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 17 g, skaidulinių medžiagų 0 g, druskos (Na) 0,05 g.
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės
Kitos šio gamintojo prekės