Aprašymas
Sudedamosios dalys: kakavos masė, cukrus, kukurūzų krakmolas, kakavos sviestas, prieskoniai (kvapieji pipirai, juodieji pipirai, kajeno pipirai), emulsiklis (SOJŲ lecitinas).
Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 70%. Sudėtyje yra SOJOS produktų. Gali būti PIENO ir RIEŠUTŲ pėdsakų.
100 g maistinė ir energinė vertė: 2405 kJ/ 575 kcal, baltymų 9 g, angliavandenių 33 g iš kurių cukrūs 21 g, riebalų 43 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 28 g, skaidulinių medžiagų 0 g, druska 0,3 g.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
Savybė | Reikšmė |
Tinka | Desertų gamybai |
Svoris | 0.2 kg |
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės
Kitos šio gamintojo prekės