Aprašymas
Sudedamosios dalys: kakavos masė, cukrus, kukurūzų krakmolas, kakavos sviestas, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapioji medžiaga (natūrali vanilė, burbono vanilė).
Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 60%. Sudėtyje yra SOJOS produktų. Sudėtyje gali būti PIENO ir RIEŠUTŲ pėdsakų.
100 g maistinė ir energinė vertė: 2203 kJ/ 527 kcal, baltymų 8 g, angliavandenių 40 g iš kurių cukrūs 35 g, riebalų 35 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23 g, skaidulinių medžiagų 0 g, druska 0,4 g.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
Savybė | Reikšmė |
Tinka | Desertų gamybai |
Svoris | 0.2 kg |
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės
Kitos šio gamintojo prekės