Aprašymas
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilė). Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 32%. PIENO sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 20%. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ pėdsakų.
100 g maistinė ir energinė vertė: 568 kJ / 2369 kcal, baltymų 7 g, angliavandenių 54 g, iš kurių cukrūs 52 g, riebalų 36 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23 g, skaidulinių medžiagų 0 g, druskos (Na) 0,25 g.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
Savybė | Reikšmė |
Tinka | Desertų gamybai |
Svoris | 0.2 kg |
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės
Kitos šio gamintojo prekės