Aprašymas
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkūręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: nuo kruopštaus rūšinių pupelių atsirinkimo iki receptūrų kūrimo, šokolado liejimo ir skoningo įpakavimo.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
Savybė | Reikšmė |
Tinka | Išskirtinių skonių ieškantiems |
Svoris | 0.085 kg |
kakavos masė, nenugriebti pieno milteliai, cukrus, kakavos sviestas, skrudinta malta kava (7%), emulsiklis (SOJŲ lecitinas), natūrali kvapioji medžiaga. Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 60%. Sudėtyje gali būti PIENO ir RIEŠUTŲ pėdsakų. Be gliuteno.
100 g maistinė ir energinė vertė: 2285 kJ/ 550 kcal, baltymų 10 g, angliavandenių 37 g iš kurių cukrūs 34 g, riebalų 38 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 24 g, druska 0,2 g.
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės
Kitos šio gamintojo prekės