Aprašymas
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkūręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: nuo kruopštaus rūšinių pupelių atsirinkimo iki receptūrų kūrimo, šokolado liejimo ir skoningo įpakavimo.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
Savybė | Reikšmė |
Tinka | Mažoms padėkoms |
Svoris | 0.035 kg |
cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis (sojų lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilė). Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 32%. Pieno medžiagų ne mažiau kaip 20%. Sudėtyje gali būti riešutų pėdsakų.
100 g maistinė ir energetinė vertė: 568 kJ / 2369 kcal, baltymų 7 g, angliavandenių 54 g, iš kurių cukrūs 52 g, riebalų 36 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23 g, skaidulinių medžiagų 0 g, druskos (Na) 0,2 g.
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės
Kitos šio gamintojo prekės