Žalioji japoniška arbata GENMAICHA

3,29 €
Pakuotės dydis
Kiekis

Japoniška žalioji arbata, kilusi iš regionų, žaliuojančių ryžių laukais. Ryžiais ūkininkai gardindavo arbatą, tikėdami, kad ši suteiks daugiau jėgų. Genmaicha (kepintų ryžių arbata) yra puikus įvadas į žaliųjų arbatų pasaulį - švelni, neapkarstanti, o kepinti ryžių grūdeliai suteikia ypatingą riešutinį prieskonį.

Aprašymas

Sudedamosios dalys: žalioji arbata, skrudinti ryžiai.

 

Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 70°C | 2-3 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti. Tačiau būkite atsargūs: kaip būdinga japoniškoms arbatoms, užplikius per karštu vandeniu ar palaikius per ilgai, arbata apkarsta.

Savybė Reikšmė
Arbatos regionas Japonija
Dominuojantis aromatas Riešutai
Skonio pojūtis Umami
Skonio intensyvumas Švelnus / Lengvas
Poveikis Tonizuoja
Arbatos tipas Natūrali
Arbatos forma Biri arbata

Šaltiniai

Ieškantiems išskirtinių dalykų ir vertinantiems natūralų, gyvą arbatos skonį – išskyrėme „Šaltinių“ liniją. „Šaltinių“ arbatas mes perkame tiesiai iš arbatos sodų ir žmonių, ją auginančių: jos šviežios, atskleidžia grynos arbatos skonių ir kvapų įvairovę, yra tradicinės savo regionui.

Su jais atsirinkome „Šaltinių“ arbatas: natūralias ir autentiškas. „Šaltinių“ arbatos skirtos Jums: reikliems kokybei ir norintiems pažinti pačias arbatos ištakas. Esame išgėrę ne vieną puodelį arbatos išgėrę kartu su arbatos meistrais tikrai žinome, kiek darbo ir meilės sudėta į šiuos kvapnius lapelius.

Arbatos gimtinė – Rytų kraštai. Apie žmogų, sklidiną ramybės ir išminties, Rytuose sakoma: „arbata jame“. Keliaudami mes ieškome arbatos sodų ir būtent tokių – arbatos sklidinų – žmonių.

Kitos šio gamintojo prekės

Mūsų gidai

Susipažink iš arčiau

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą